İçeriğe geç

Oto Yedek Anahtar Kaç Lira

Anahtar çoğaltma kaç TL?

Elektronik olarak şifrelenmiş anahtarlarda ise şifreler bir PC yardımıyla çözülür, bu şifreler yeni elektronik kartlara girilir ve anahtarlar çoğaltılır. Ücretler kullanılan teknolojiye göre değişir. 10 ile 750 TL.

Araba anahtarı yaptırmak kaç TL?

500 TL – 900 TL Profesyonel ve güvenilir bir araç anahtarı hizmeti almak istiyorsanız, talep oluşturabilir, mevcut araç anahtarı fiyatlarını karşılaştırabilir ve ihtiyaçlarınızı kolayca karşılayabilirsiniz.

Araba yedek anahtarı nerede yaptırılır?

Yedek anahtarınızı yetkili servislerden temin edebilir veya oto çilingirlerine yaptırabilirsiniz.

Yedek anahtar para eder mi?

Satın almak istediğiniz aracın yedek anahtarı kayıpsa iki çözüm yolu vardır: Araç sigortalıysa ve satış öncesi anahtar için teminat varsa, satıcıdan sigorta şirketine bir talepte bulunmasını istemelisiniz. Bu şekilde yedek anahtarın çıkarılması gibi müdahalelerin maliyeti sigorta şirketi tarafından karşılanacaktır.

Araba yedek anahtarı kaça yapılır?

Araba anahtarı fiyatını etkileyen faktörlerEn düşükEn yüksekHangisine ihtiyacınız var?200 TL3.000 TLAraç markası?700 TL3.000 TLAraç modeli?750 TL1.

Anahtar değişimi kaç TL?

400 TL – 1.

Çilingir kaç TL 2024?

250 TL – 1.

Aracın yedek anahtarı yoksa ne olur?

Mümkünse yedek anahtar en kısa sürede çıkarılmalıdır. Öncelikle bu güvenlik açısından çok önemlidir. Kaybolan anahtar başka birinin eline geçerse araç çalınabilir. Bu nedenle yedek anahtar kaybolursa immobilizer’ın tüm parçaları değiştirilmelidir.

Kaybolan araba anahtarı ne kadar?

Sadece bir araba çilingirinin kapıları açmasının maliyeti, günün saatine ve araba modeline bağlı olarak değişmekte olup yaklaşık olarak 70 ila 250 TL arasındadır. İmmobilizerli araba anahtarı kopyalamanın maliyeti, araba modeline bağlı olarak 100 ila 1000 lira arasında olabilir.

Arabamın yedek anahtarını kaybettim ne yapmalıyım?

Yapmanız gereken şey çok basit: Şehrinizde araç anahtarı yapımında uzmanlaşmış bir çilingire gidip yeni anahtarlar yaptırabilirsiniz. Elbette, yenisini yaptırırken kaybolan anahtarlarınızı aracın sisteminden silmeyi unutmayın.

Yedek anahtar çıkarmak ne kadar?

Kabaca söylemek gerekirse, yedek araba anahtarı satın almanın ortalama maliyeti 120₺ ile 1000₺ arasındadır. Elbette, tüm anahtarlar kaybolursa, bu ücret üç katına çıkar.

Anahtar kaybolması kaskoyu bozar mı?

Birçok araç sigortası poliçesi, ek teminatlarla anahtarların kaybolmasını veya çalınmasını karşılayabilir. Bu ek garantiler, aracınızın anahtarının kaybolması, çalınması veya çalınmaya teşebbüs edilmesi durumunda meydana gelebilecek hasarları karşılayabilir.

Anahtar çoğaltmak ne kadar sürer?

Anahtarın kopyalanması ne kadar sürer? Ortalama olarak, anahtar kopyalama işlemi standart bir anahtar için yaklaşık 1-2 dakika sürer. İşlem, anahtarın makineye yerleştirilmesi, kesilmesi ve ardından kopyalanan anahtardaki çapakların temizlenmesiyle tamamlanır.

Çelik kapı anahtarı çoğaltılır mı?

Kale çelik kapı anahtarları yalnızca yetkili servisler tarafından kopyalanabilir, bu nedenle anahtarınızı kaybetmeniz veya yedek anahtara ihtiyacınız olması durumunda mutlaka yetkili bir servis merkezine başvurmanız gerekir.

Yedek anahtar çıkarmak ne kadar?

Kabaca söylemek gerekirse, yedek araba anahtarı satın almanın ortalama maliyeti 120₺ ile 1000₺ arasındadır. Elbette, tüm anahtarlar kaybolursa, bu ücret üç katına çıkar.

Çilingir anahtar yapar mı?

Bir çilingir ne yapar? Bir çilingir olarak çalışmaya başladığınızda, ilk ve en önemli işiniz anahtarları kopyalamak ve yeni anahtarlar yapmaktır. Bir çilingirin ne yaptığını araştırırsanız, cevabın şu olduğunu görebilirsiniz: o, anahtar ve kilitleri kullanmada ustadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir