İçeriğe geç

Lapsekide Feribot Var Mı

Lapseki’den nereye feribot var?

Lapseki Gelibolu feribot sefer saatleri; Ağır vasıtaların (kamyon, tır vb.) Çanakkale – Eceabat feribot hattını kullanmasına izin verilmemektedir. Bu nedenle araçlar Lapseki – Gelibolu feribot hattına yönlendirilmektedir. Feribotlar 24 saat çalışmaya devam etmektedir.

Lapseki Gelibolu feribotlar çalışıyor mu?

Vapur seferleri 7/24 devam ediyor.

Lapseki Gelibolu feribot ücreti ne kadar?

GELİBOLU – LAPSEKİ ÜCRET TARİFELERİYolcu30,00 TL7,50 TLGetCard65 Yaş Üstü Yolcu TL15,00 TL165,00 TLMotor (250 cc üzeri)175,00 TL175,00 TLEktrikli Bisiklet (iki tekerlekli)110,00 TL445.

Çanakkale’den feribot nerelere var?

Çanakkale-Eceabat, Gelibolu-Lapseki, Bozcaada-Odunluk, Çanakkale-Gökçeada ve Kabatepe-Gökçeada arasında feribot bağlantıları bulunmaktadır. Otoyol: Şehir merkezindeki otogardan ilçelere günün her saatinde otobüs ve minibüsler sefer yapmaktadır.

Lapseki denize girilir mi?

Dalyan Belediye Plajı ve Kökez bölgesi Sağlık Bakanlığı tarafından yüzmeye uygun olarak onaylanmıştır. 🌊☀️ Plajlarımızın temiz ve güvenli olduğunu bilerek gönül rahatlığıyla denizin tadını çıkarabilirsiniz.

İstanbuldan Çanakkale feribotla kaç saat sürer?

İstanbul’un merkezinden Kabatepe limanına yolculuk 300 km’dir ve yaklaşık 3,5 saat sürer. Kabatepe limanı Trakya bölgesinde, yani Avrupa kıtasında yer almaktadır. Asya kıtasından gelenlerin artık Çanakkale Boğazı’nı geçmek için iki seçeneği var: araba vapuru veya yeni inşa edilen köprü üzerinden.

Çanakkale’den Gelibolu’ya nasıl geçilir?

Çanakkale’den Gallipoli’ye gitmek için Eceabat İskelesi’nden araba vapuruna binip 45 dakikada Gallipoli’ye ulaşabilirsiniz. Kışın bir gezi planlıyorsanız hava tahminlerini kontrol etmenizi öneririz. Bazı günlerde fırtına nedeniyle feribot seferlerinde iptaller olabilir.

İzmir’den Çanakkale’ye feribot var mı?

İzmir’de 12 kilometrelik feribot ücreti 55 TL, Çanakkale’de 3 kilometrelik feribot ücreti ise 125 TL.

Gestaş kimin?

Biz. Gestaş Deniz Taşımacılığı faaliyetlerine Ağustos 2006’da Çanakkale bölgesindeki iskelelerin ve deniz taşımacılığının özelleştirilmesi kararıyla, Türk Denizcilik İşletmeleri’nden (TDİ) Çanakkale İl Özel İdaresi’ne devredilmesiyle başlamıştır. Şirketimiz, %99.

Gestaş biletleri gidiş dönüş mü?

Yolcu Biletleri: a) Her uçuş için tek bilet. Ancak Geyikli-Bozcaada seferi için tek gidiş-dönüş bileti kullanılacaktır.

Eskihisar Topçular feribot ücreti 2024 ne kadar?

2023 yılında en ucuz Eskihisar feribot bileti fiyatı 6.00 TL oldu. 2024 yılında en ucuz Eskihisar feribot bileti fiyatı 20 TL oldu.

Arabalı vapur ücreti ne kadar?

Yeni ücretler şöyle: Otomobil ücretleri 32 TL’den 35 TL’ye, minibüs ve kamyonet ücretleri 64 TL’den 70 TL’ye, midibüs geçiş ücreti 90 TL’den 70 TL’ye, giriş seviyesi otobüs ve kamyon ücretleri 130 TL’den 140 TL’ye, TIR geçiş ücreti ise 250 TL’den 270 TL’ye çıkarıldı.

Lapseki feribotu nereye gidiyor?

Kilitbahir’den Çanakkale’ye feribotlar (günlük) Gelibolu’dan Lapseki ilçesine gidecekseniz Lapseki’den Çanakkale’ye karadan yaklaşık 30 km yol kat etmeniz gerekecektir. Gallipoli ile Lapseki arasında orta ve küçük araçları taşıyan özel feribotlar çalışmaktadır.

Çanakkale Gökçeada feribotu kaç TL?

Yolcu ücreti 100 TL’de kalırken, GESTCARD’lı yolcu ücreti 75 TL’den 90 TL’ye çıktı. 250 cc altı motosikletler 230 TL’ye, otomobiller 1.140 TL’ye, otobüsler 3.440 TL’ye, kamyonlar ise 2.080 TL’ye çıktı. Otomobilde yolcu ücreti 45 TL oldu. Kabatepe-Gökçeada güzergahında da fiyatlar değişti.

Çanakkale merkezden Gökçeadaya nasıl gidilir?

Gökçeada’ya Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri (yaz aylarında) Çanakkale İskelesi’nden kalkan feribotlarla veya her gün Kabatepe İskelesi’nden kalkan arabalı feribotlarla ulaşabilirsiniz. Gökçeada – Kabatepe Feribotları: Çanakkale’den arabalı feribota ulaşmak için önce Eceabat ilçesine gitmeniz gerekmektedir.

Feribot hangi illerde var?

Türkiye Feribot DestinasyonlarıÇeşme Vapuru.Turgutreis Vapuru.Kas Vapuru.Bodrum Vapuru.Tasucu Vapuru.Ayvalı Vapuru.Kucukkuyu Vapuru.Kuşadası Vapuru.Diğer ürünler…

Çanakkale’den Adalara nasıl gidilir?

Adaya ulaşım GESTAŞ Deniz Ulaştırma A.Ş. tarafından işletilen feribot ve araba vapurlarıyla sağlanmaktadır. Çanakkale limanından deniz otobüsü, Eceabat-Kabatepe limanından ise feribot ve araba vapurları kalkmaktadır.

Tekirdağ feribot seferleri nerelere var?

RoRo gemileri ile yolcu ve araç seferleri, Tekirdağ-Bandırma, Tekirdağ-Erdek, Tekirdağ-Marmara Adası, Tekirdağ-Karabiga ve Tekirdağ-Avşa arasında Marmara’nın kuzeyini ve güneyini günlük olarak birbirine bağlamaya devam ediyor.

Balıkesir Çanakkale feribotu var mı?

Güncel fiyat ve uçuş bilgileri için www..tr adresini ziyaret edebilirsiniz. Bandırma’ya vardığınızda Bandırma-Çanakkale arasında sefer yapan otobüs firmalarından biriyle, Bandırma’ya hızlı feribotun varış saatlerine bağlı olarak Çanakkale’ye ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir